. Zabytki(do nich też się zaliczam) mają coś w sobie, poza wartością materialną naturalnie
.Pozdrawiam koleżanki i kolegów po wykrywaczu
.
| Ogłoszenia |
|---|
|
Zachęcamy wszystkich do przekazania 1% podatku na Grupę Historyczną Guttstadt. Zebrana kwota zostanie przeznaczona na działania statutowe grupy. Przekazania środków z tytułu 1% należnego podatku można dokonać wpisując w zeznaniu podatkowym KRS: 0000260433 i wskazując jako cel szczegółowy: GUTTSTADT. Wszystkim darczyńcom z góry dziękujemy. |
. Zabytki(do nich też się zaliczam) mają coś w sobie, poza wartością materialną naturalnie
.
.

włóczykij napisał(a):Witaj Marku, bywasz czasem na Warmii? czy tylko wirtualnie?
. Przygoda ze starociami zaczęła się u mnie również podczas pobytu we Wdzydzach, gdzie byłem jako wychowawca kolonijny. Dostałem wtedy stare żelazko na węgiel. Odwiedziłem zamek w Nidzicy, skansen w Olsztynku,
, pływałem po jeziorze Łańskim i poznałem kilka mniejszych i większym miejscowości również bliżej morza. Wszędzie mi się podobało i podoba, jak spotykam nowe, piękne okoliczności przyrody
.
.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości